
Antal personer |
|
Ingredienser
- 250 g pasta evt. penne
- 2 l vand
- 4 stk gulerødder
- 2 stk porrer
- 50 g bacon i tern
- 100 g kalkun i strimler
- 1 stk bouillonterning
- 3 dl vand
- 1 dl piskefløde
- 1 tsk tørret timian
- ½ dl vand
- 2 spsk maizena
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Kog pastaen som anvist på pakken. Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Porrerne renses og skæres i tynde skiver. Bacon svitses i en gryde sammen med kalkunstrimlerne. Grønsagerne kommes ved og svitses med i 1 min. Vand, bouillonterning, piskefløde og timian tilsættes og det hele koger 5 min.ved svag varme, afdryppet pasta kommes i. Vand og maizena røres sammen og retten jævnes.